Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens navn: Lille Verden i/S
CVR-nummer: 43206931
Adresse: Bøgballevej 39, 7171 Uldum
Telefonnummer: 75650481
E-mail adresse: info@enlilleverden.dk
Web-adresse: www.enlilleverden.dk

Betaling

Hos En Lille Verden kan du betale med Visa/Dankort, Mastercard & MobilePay.  Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang. Der er ikke gebyr på det beløb der trækkes fra din konto. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Fragt

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Vi sender med GLS til nærmeste pakkeshop eller til din hjemmeadresse. Vi leverer i øjeblikket kun til Danmark. 

Leveringstid: Ved bestilling inden kl. 14, vil ordren blive pakket samme dag og senest afsendt den efterfølgende dag. (Weekender og helligdage undtaget samt ferieperioder. Sidstnævnte vil dog blive tydeligt markeret på hjemmesiden)
Pakkeshop: 0,- ved køb for over 499,-. Ellers koster det fra 39,- til danske pakkeshops. 
Hjemmelevering: 55,-


Efter aftale kan ordren også hentes på adressen Bøgballevej 39, 7171 Uldum. Hermed sparer du portoen. Du vil så blive kontaktet med henblik på at aftale et tidspunkt, der passer begge parter. 

Skal varene i ordren bruges til en bestemt dato, er du velkommen til at kontakte os på info@enlilleverden.dk. Her skal du oplyse dato og ordrenr. Herefter vil vi gøre hvad vi kan for at ordren frem til ønsket dato.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@enlilleverden.dk med oplysninger, købe returporto via vores hjemmeside eller på andenvis selv købe returporto (se afsnit for retur ift. krav).

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Hvis du ønsker at sende din vare retur, skal du se afsnittet fra returnering. 
 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for evt. ny emballage, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan købe en returlabel via vores hjemmeside til 40,- eller selv købe en returlabel andetsteds.

Det er vigtigt at pakkerne afsendes med omdeling til:
En Lille Verden
Bøgballevej 39
7171 Uldum

Der kan i særlige tilfælde gives dispensation til anden leveringsadresse/andre leveringsvilkår. 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
  
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  

 
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi refunderer ikke beløbet for forsendelsen, ej heller hvis beløbet for fri fragt har været opnået.  
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

En Lille Verden

Bøgballevej 39

7171 Uldum

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Ikke afhentet pakker

Såfremt en pakke ikke afhentes i den valgte pakkeshop, og derfor returneres til os, vil vi kontakte dig pr. mail. Dog kun hvis du ikke allerede selv har skrevet og informeret os om, at du fortryder købet.

Sendes pakken retur, uden at være blevet afhentet, er der følgende muligheder:

1) Du ønsker at fastholde købet, og vi gensender pakken. Du vil blive opkrævet fragt for at gensende pakken (39,-), også selvom værdien af pakkens indhold har opnået grænsen for fri fragt.

2) Har du informeret os om, at pakken kommer retur, så returnerer vi hurtigst muligt pengene - dog minus pengene for returneringen, og evt. fragt, hvis pakken ikke har opnået grænsen for fri fragt. 

3) Har du IKKE informeret os om, at pakken kommer retur, og ønsker at fortryde købe, så vil vi returnere pengene hurtigst muligt - dog fratrækker vi beløb for forsendelsen og returneringen (94,- i alt).  

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

En Lille Verden

Bøgballevej 39

7171 Uldum

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet eller udfylde eventuelt vedlagt returseddel.

Prisfejl og lagerfejl

Der kan desværre opstå prisfejl, hvor varerne fremgår urealistisk billige på vores hjemmeside. I tilfælde, hvor der er tale om åbenlyse fejl, så vil vi altid rette henvendelse til dig, og høre om du ønsker vareren til den korrekte pris eller ønsker den annulleret. 

I travle perioder, med stort udsalg, kan der desværre opstå lagerfejl. Vi vil herefter kontakte dig, og forsøge at finde en fælles løsning, inden vi blot afsender ordren. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Vi videregiver oplysningerne til fragtfirmaet GLS for, at kunne levere din ordre. Vi videregiver navn, adresse, tlf. nr & mailadresse.
 
Personoplysningerne registreres hos Lille Verden i/s og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.   

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@enlilleverden.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@enlilleverden.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.06.23